EIF 2014 Fuarında - Mimsan Grup

Mimsan Grup EIF 2014'de Enerji Devleri İle Bir Arada...

Mimsan Grup; geçen yıl olduğu gibi bu yılda Congresium Ankara Uluslararası Kongre ve Fuar Merkezi’nde yapılan 7. Uluslararası Enerji Kongresi ve Fuarı’nda (EIF) yerini aldı.

24 – 25 Kasım 2014 tarihlerinde Congresium Ankara Uluslararası Kongre ve Fuar Merkezi’nde yapılan 7. Uluslararası Enerji Kongresi ve Fuarı’na (EIF), dünyanın önde gelen enerji sektörü karar alıcıları, uzmanları ve özel sektör temsilcilerini bir arada ağırladılar.Açılışını Enerji Bakanı Sayın Taner Yıldız’ın yaptığı etkinliğe ayrıca yurtdışından Mozambik Enerji Bakan Yardımcısı, Irak Elektrik Bakan Yardımcısı, Irak Petrol Bakanlığı üst düzey yöneticileri ve Irak Scop Petrol Projeleri Resmi Bakanlığı’ndan üst düzey yöneticiler katılmıştır.

Isı ve Endüstri teknolojisi üzerine yaptığı argelerle sık sık kendinden söz ettiren, ilk ve yenilikçi (çevre dostu ve enerji tasarrufu sağlayan teknoloji) yatırım projeleriyle ülke ekonomisine ciddi katkı sağlayan Mimsan Grup; bir çok yerli ve yabancı ziyaretçiyi de kendi standında ağırlamanın mutluluğunu yaşadı.

 

27 Kasım 2014 Perşembe

« Tüm Haberler