14. Uluslararası Müsiad Teknoloji Geliştirme Ödülü - Mimsan Grup

Müsiad’dan “Teknoloji Geliştirme” Ödülü…

84 Farklı Ülkeden Beş Binin Üzerinde Yerli Ve Yabancı Katılımcıyı Ağırlayan 14’üncü Uluslararası Müsiad Fuarı’na Katılan Mimsan’a “Teknoloji Geliştirme” Ödülü Verildi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın açılışını yaptığı 14. Uluslararası Müsiad Fuarı, Devlet Bakanı ve Baş müzakereci Egemen Bağış, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz yanı sıra yurtiçi ve yurtdışından birçok devlet adamı ve iş dünyasını aynı çatı altında buluşturdu.

Müsiad Fuarında bilindiği üzere endüstri alanında dünyada ilk “Akışkan Yataklı Bölünmüş Ocaklı Kombine Kızgın Yağ ve Buhar Kazanı” proje uygulaması ile Mimsan “Teknoloji Geliştirme” ödülü almaya hak kazandı. Ödülü Mimsan Grup adına Mimsan Grup Genel Koordinatörü H. Ahmet İLHAN aldılar.

İlhan ödül ile ilgili açıklamalarında; “Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Mimsan olarak sektörlerinde teknolojik yeniliklerini ülke geleceğine sunmaya devam edeceklerini, ülkemizin ileride yerli teknolojiler ile kendi enerjisini kullanabilen ülkeler arasında yer alması için üstlerine düşeni yapacaklarını belirtti. Bu teknolojik yenilik ile sanayicilerimize iki ayrı kazan dairesi kurmak yerine tek kazan yatırımı ile fabrika kurma imkânına verildiğini ve yine bu kazan sistemi sayesinde işletmelerde %10 enerji tasarrufu sağlanmaktadır” diye ekledi.

Mimsan Grup; Müsiad Fuarı 4. holde yer alan standı ile de göz doldurdu. Birçok katılımcının ziyaret ettiği stantta döküm, ısı, endüstri ve enerji alanlarında faaliyet gösteren Mimsan Şirketleri hakkında tanıtıcı toplantılarla ikili görüşmeler yapıldı.

Mimsan Arge Yöneticisi Bilgehan ARAT ‘da fuarda bir sunum yaparak Mimsan yenilikçi teknolojileri hakkında bilgiler verdi. Müsiad Fuarı proje yarışmasına katılan Mimsan “Akışkan Yataklı Bölünmüş Ocaklı Kombine Kızgın Yağ ve Buhar Kazanı” projesinin içinde bulunduğu 9 adet yeni arge projesini tanıttı.

23 Aralık 2012 Pazar

« Tüm Haberler