Buhar Kazanı, Kat Kaloriferi, Kalorifer Kazanı - Mimsan Grup

Mimsan Isı Teknolojisi Diyarbakır'da Bayi ve Servisleriyle Bir Araya Geldi.

Mimsan Isı Teknolojisi  ve Diyarbakır Bölge Bayisi Centilmen İnşaatın beraber düzenledikleri “Mimsan Ürün Tanıtım Toplantısı” yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi.

20 Haziran 2016 Pazartesi günü Diyarbakır Mittania Regency Hotelde “Mimsan Ürün Tanıtım” toplantısı düzenlendi. Diyarbakır bölge bayisi Centilmen İnşaat'ın destekleriyle düzenlenen yemekli toplantıya, Diyarbakır ili ve çevre il ve ilçelerde faaliyet gösteren Mimsan bayi ve servisleri ile resmi ve özel sektör temsilcileri katılım gösterdi. 

Mimsan Isı Teknolojisi Genel Müdürümüz Erkan GÖLGELİ'nin açılış konuşmasını yaptığı toplantı, Mimsan Grup Genel Koordinatörü ve KBSB Dernek Başkanı H.Ahmet İLHAN'ın, Mimsan Grup şirket ve faaliyetleri tanıtımını yaptığı sunumla devam edildi.

Mimsan Isı Teknolojisi Satış Pazarlama müdürümüz Tarık YILMAZ, Mimsan markalı domestik ürünlerin tanıtımı yaparak ve şirket yapısı hakkında genel bilgiler verdi. Ayrıca 2016 yılında üretimi gerçekleştirilen yeni kat kaloriferi ve kalorifer kazanlarının tanıtımı yapıldı. 

Toplantıya Centilmen İnşaat firması'nın  2015 yılında göstermiş olduğu üstün başarılardan dolayı sunulan teşekkür plaketi ile devam edildi. Diyarbakır bölgesi bayi, servis ve misafirlerimizin geniş katılımı ile gerçeleşen iftar yemeği sonrası ürün tanıtım toplantımız sona erdi. 

20 Haziran 2016 Pazartesi

« Tüm Haberler