Hedefimiz Yerli Termik Santral. - Mimsan Grup

Birgün Türkiye'nin Nükleer Santrallerini Yapan Bir Mimsan'ı Yaşamak En Büyük Rüyamız..

Birgün Türkiye'nin Nükleer Santrallerini Yapan Bir Mimsan'ı Yaşamak En Büyük Rüyamız..

Arge, bilgi ve teknolojinin temel belirleyici olduğu bir zaman dilimine girilmiştir. 2023 yılı bilgi ve teknolojiye yatırım yapmayan, Şeffaf bir yönetim sistemine sahip olmayan firmaların silinecekleri bir süreç olarak belirmektedir.

Mimsan Grup’un 2015 yılı hedeflerinden bahsedecek olursak “Hedeflerimiz arasında termik santral yapım ve işletmesinde yeteneklerimizi artırmak, Türkiye ile yakın Ortadoğu bölgesindeki katı yakıtl termik santral pazarında iyi bir rol almak, en az iki şirketimizi İSO 500 listesine taşımak, gruba bağlı tüm şirketlerin, uluslararası finansal raporlama standartlarına uygun dış denetim almasını sağlamak, şeffaf bir mali sistem ile yönetim yer almaktadır.

Türkiye’nin ilk Biomas ile çalışan Termik santrali Mimsan tarafından tasarlanop üretilmiştir. Kurduğumuz ağaç kabuğu ve bitkisel atıklarla çalışan elektrik santrallerimizden biri çok yakın bir zamanda “Enerji Oscarı” ödülü alan işletmelerden birinde aktif olarak çalışmaktadır.

“Ucuz ve çevreci enerji üretimi için sistemler kuruyoruz”

Türkiye’nin düşük kalorili yerli kömürlerini çevreci ve verimli olarak yakabilmek için tasarlayıp ürettiğimiz “Akışkan Yataklı Kazanlar ’ın külünden sanayiciye gelir elde etmesini sağlamaktayız. Ürün yelpazemizde endüstri tesislerinde baca kirliliğinin önlenmesi için dünyada yıllardır kullanılan elektro statik baca filtresi; su borulu kazanların su duvarları, dolaşımlı tip akışkan yataklı kazanlar ve yoğuşmalı kazanların bulunmaktadır. Mimsan Grup Şirketleri olarak ucuz, çevreci ve milli enerji üretimi için enerji teknolojileri ve sistemler kurmaktayız.

“Ülkemizi enerjisine sahip çıkarak, dünya enerji liderleri arasındaki yerini alması için gece gündüz demeden büyük bir özveri ile çalışmaktayız”.

Aynı azim ve irade ile çalışmaya devam edersek bu rüyamızın gerçekleşeceği günler yakIndIr diye düşünüyoruz…

ENVER İLHAN
Mimsan Grup İcra Kurulu Başkanı

 

 

6 Haziran 2013 Perşembe

« Tüm Haberler