MİMSAN ENDÜSTRİ KAZANLARI A.Ş

MİMSAN ENDÜSTRİ KAZANLARI A.Ş

Mimsan Grup’a bağlı bir şirket olan Mimsan Endüstri Kazanları A.Ş; Anahtar teslimi kazan daireleri tesisi amacıyla kurulmuştur. Amacımız Buhar, Kızgın yağ kazanları, Kojenerasyon sistemleri konusunda endüstriyel müşterilerimizin ihtiyaçlarını tek bir noktadan karşılamaktır. Türkiye’nin farklı bölgelerinde, farklı yakıtlar yakarak (toz kömür, pamuk şifti, ayçiçek kabuğu, ağaç kabukları, tavuk gübresi) kazan daireleri tesis eden Mimsan Endüstri Kazanları A.Ş . ülkemizin yerel yakıtlarını ve atıklarını enerjiye dönüştürmektedir.

Firmamız gerçekleştirdiği uluslararası işbirliği sayesinde; Dolaşımlı Tip Akışkan Yataklı ve Hareketli Izgaralı Kazanlar konusunda ülkemizin en tecrübeli firması olmuştur. Çevre sağlığı konusunda da son derece hassas olan firmamız kurduğu toz kömür yakan kazan dairelerindeki sistemi, elektrostatik filtre ile donatarak, temiz baca gazı ve temiz çevre ilkesi ile hareket etmektedir.

Tamamen PLC otomasyon kontrollü ve negatif basınç altında çalışan kazan sistemlerimiz, çalışanlar için de temiz bir ortam oluşturur. Mimsan Endüstri Kazanları A.Ş. Türkiye, sınır komşularımız ve Türki Cumhuriyetleri’nde başarılı uygulamalarını sürdürmektedir.

İletişim Bilgileri
Adres 2.Organize Sanayi Bölgesi 2. Cadde No:13 44110 Yeşilyurt, Malatya,Türkiye
Telefon +90 (422) 244 01 44
Faks +90 (422) 244 01 53
E-Mail info@mimsanenergy.com
Web Sitesi http://www.mimsanenergy.com

< Tüm Şirketler